Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Marmeláda z bezinek a jablek
Rybí pomazánka od Moni
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Staročeské zelí s kroupami a uzeným
Cuketa s vejci - smaženice
Česnekovo-houbový guláš
Bramborové placky (nejen) se zelím
Krkovička pečená na medu a hořčicí
Houbová pohanka - pohankový kuba
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky