Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Křenová omáčka
Kuřecí barbeque salát
Bylinkové máslo
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Jehněčí kotlety - grilované
Jednoduchá vajíčková pomazánka se…
Broskvová / Meruňková marmeláda (džem…
Jogurtový koláč z třeného těsta s…
Smetanové fleky se zelím
Čočkový dhál
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake