Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jahodové řezy V.
Vyprošťovací česnečka
Jarní polévka s krupicovými nočky
Srnčí maso na smetaně
Krůtí křídlo pečené na houbách
Lokše (langoše)
Čokoládová roláda
Müsli cukroví nebo tyčinky bez pečení
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle…
Pečená zelenina s kuskusem
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Voňavé batátové karí
Šátečky se špenátem a uzeným
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Čerstvé kimchi
Rýžová kaše s jablky a mandlemi