Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněné bramborové knedlíky
Bramborová polévka zimní
Myslivecké knoflíky
Smažená hlíva
Bleskový fazolový salát
Babeta (buchta)
Květáková polévka s mrkví II.
Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.
Holubce v bešamelu - plněné zelné…
Bystřická kyselica
Kakaové išelky
Rumové kuličky s kokosem
Sněhové pusinky
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Vosí hnízda III.
Madlenky
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles