Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pórková polévka III.
Kuřecí závitky - křehké a šťavnaté
Žemlovka s tvarohem a jablky
Brokolicová polévka bez smetany
Zapečené brambory se smetanou a…
Šlehačkový koláč s rebarborou
Čínská dýně
Jednoduchá schwarzwaldská šunka se…
Koka dort
Polévka z pečeného květáku
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Pomazánka z pečeného celeru
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem