Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bezinkový likér
Ananasové řezy
Mexická polévka z naší hospody
Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou…
Zapékané kysané zelí
Bábovka s kysanou smetanou
Kuřecí křidélka - ideální na párty
Jednoduché ovesné sušenky
Krůtí prsa s karotkou a fazolkami
Houbový guláš
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek