Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Lehký tvarohový koláč
Kozí brada - novoroční zelňačka
Perník z domácí pekárny II.
Indický chléb (Naan / Chapati)
Pomerančový sorbet
Pečené vepřové ocásky (nejen) s…
Výborné domácí Koka sušenky
Krůtí prsa s karotkou a fazolkami
Zeleninové ragú s červenou čočkou ala…
Domácí tartiflette (zapečené brambory…
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem