Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečený lilek s parmezánem
Plněný bramborák II.
Květáková polévka + obalovaný květák
Vepřové koleno na černém pivě
Rybí pomazánka od babičky
Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…
Dvoubarevný kefírový koláč / bábovka
Sněhové pusinky II.
Meruňkové clafoutis
Houbové ragú s nudlemi
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Vejmrda
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake