Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zdravý sirup z kopřiv
Špenátová polévka slavnostní
Kuřecí prsíčka v tatarce
Třešňový závin
Brokolicová nádivka
"Jahoďák" - dort
Fazolky se slaninou a sýrem - zapékané
Vepřové na pomerančích
Králičí hřbet v hořčičné omáčce
Smažené nudle s krůtím masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek