Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Slepičí polévka s nudlemi
Vepřové plátky na medu
Kachna plněná brambory
Brambory na paprice jako příloha
Rösti - smažená nebo pečená příloha
Těstoviny s žampionovo-nivovou omáčkou
Mleté maso po marocku
"POLÁRKA" vanilkové řezy
Jednoduché špenátové špecle
Vietnamská polévka
Česnečka
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Pečené bramborové lupínky
Kachní paštika
Banánové lívance s kokosem a jablky