Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ukrajinský boršč II.
Tvarohovo-ananasové řezy
Rybízový koláč II.
Brynzová pomazánka III.
Těstoviny s ricottou a pestem
Dančí kýta na pivu
Salát z červeného zelí IV.
Jablečné / Hruškové kynuté knedlíky
Zapečené palačinky s kuřecím masem a…
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Pracny z roku 1900
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Nejlepší vaječný likér
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví