Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapékané brambory se zeleninou
Nepečený tvarohový dort s ovocem II.
Zapečené toasty s česnekem a sýrem
Cizrna na italský způsob II.
Česnekovo-sýrová omáčka
Závin z listového těsta s červenou…
Thajská kuřecí polévka
Jednohubky (kanapky) s tresčími játry
Gulášová polévka
Kotlety plněné kysaným zelím
Pracny z roku 1900
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Nejlepší vaječný likér
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví