Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní fazolová polévka
Treska paní Gunilly
Babiččin sádlový koláč
Králík na houbách a hořčici
Přírodní plátek s křenovou omáčkou
Velikonoční beránek dle časopisu F.O…
Červená čočka a grilovaný lilek s…
Knedlíčky ze strouhanky
Rychlá buchta s ovocem
Houbové ragú s nudlemi
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem