Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapr po mlynářsku
Hlávkový salát s vejci II.
Cizrnový guláš se zeleninou
Mandlové hrudky - nepečené
Gnocchi se sýrovou omáčkou
Placičky z ricotty s cuketou a…
Cibulovo-česneková plec
Pečený pstruh s holandskou omáčkou
Domácí plněná roláda z mletého masa
Pikantní vepřová pečínka
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Španělské „španělské ptáčky“…
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Turecká vejce
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Snídaňová tortilla
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci