Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bavorské vdolečky
Bylinkový řízek na česnekovém oleji
Malinový likér
Pravý segedínský guláš
Velikonoční jidáše
Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou…
Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem
Krevety Pil Pil
Pomazánka z uzené makrely a pečeného…
Makarony se sýrem
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Pomazánka z pečeného celeru
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem