Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Cordon bleu se sýrem a šunkou
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Bílkový MARGOT hřbet
Steak z roštěnce s bylinkovým máslem
Vídeňská cibulka
Bramborový knedlík podle norem
Jemná česneková pomazánka
Italské Tiramisu (Florencie)
Listové šátečky (závin) se špenátem
Houbový kuba
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi