Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smažený kapr
Hlávkový salát s mozzarellou a tuňákem
Litý koláč s tvarohem
Celerová pomazánka na chlebíčky
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Croissanty s čokoládou
Čalamáda na špagety
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Bramborový guláš s hlívou
Krůtí roláda s citronovou majonézou a…
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Gyoza knedlíčky
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem