Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapr pro paní Jarčuškovou
Jižanské fazole s klobásou
Čokoládové muffiny
Banánovo-broskvové tiramisu
Citronová poleva
Avokádový krém
Rebarborový crumble se zakysanou…
Cuketa snadno, rychle a chutně
Dvouvrstvý koláč z jednoho těsta, co…
Krůtí pečeně
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake