Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Polévka z kapra
Kuře „strejdy z Hlinska“
Český chleba v cizině
Bábovka s jablíčky a skořicí
"Slovenský" bramborák
Jidáše dle časopisu F.O.O.D.
Domácí paštika II.
Česnekové bramborové knedlíky s…
Gratinované brambory s hořčicí
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami