Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pampeliškový med
Zapečená vepřová panenka v listovém…
Cheesecake
Koleno v alobalu na grilu
Marinované špízy
Slaný dort I
Bleskový koláč s tuňákem a rajčátky
Podzimní jablečný (hruškový) koláč s…
Zapečené cukety se šunkou a sýrem
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros