Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí prsíčka se zelím
Ďábelská pomazánka na topinky
Čína s ananasem
Marokánky s ovesnými vločkami
Asijská křupavá kachní prsa s lívanci…
Tvarohový dortík
Papriková pasta
Francouzský křehký jablečný koláč
Kaše z ovesných vloček s krupicí
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek