Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Fofr bublanina
Kuřecí řízky v jogurtové marinádě
Křehký, výjimečně dobrý makový koláč
Čínská rýže
Malinový dort - bez křoupání
Ostružinový dezert
Francouzský máslový koláč Chinois
Citronovo-hruškový koláč
Masová bábovka aneb sekaná trochu…
Čočkové ragú
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Florentýnky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér