Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Třešňové omeletky
Pórková polévka III.
Košíčky i pro začátečníky
Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…
Teplý mungo salát s tofu a kuskusem
Cuketové špekáčky
Domácí kuřecí paštika
Salát z rukoly s lososem
Zapečené mačkané brambory
Pečené brambory s brynzou a slaninou
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Čokoládové brownies
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou