Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí prsíčka ala iNDY
Kuřecí řízky v jogurtové marinádě
Škvarková pomazánka podle řezníka…
Čočková polévka z komentářů
Tvarohový lehký koláč II.
Lovošská topinka
Barvená velikonoční vejce v…
Polévka pho se zeleninovými nudlemi a…
Vepřová panenka plněná sušeným ovocem
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek