Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Gyros po řecku s českým masem
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Česneková krkovička na houbách
Italský rýžový salát
Dušené mleté maso se žampióny
Plněné ořechové rohlíčky
Čokoládové cupcakes
Bublanina z remosky
Krůtí pečeně
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake