Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Slavnostní bramborová kaše
Krůtí stehno trochu na divoko
Cukrářská vánočka (mazanec)
Sýrový nákyp II.
Maminčina drožďová pomazánka
Vepřové kotlety se špekáčkem
Mexické maso
Ořechové banánky
Bílková poleva na perníčky
Husí prsa na calvadosu
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou