Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí stehna po Řecku
Babiččin štrůdl
Bábovka s dvojitou porcí tvarohu
Vanilkový koktejl
Pomazánka z červené řepy II.
Bramboráčky se zelím a slaninou
Závin z listového těsta s červenou…
Hlíva s hořčicí
Zeleninový salát s balkánským sýrem
Topinka s grilovaným oštěpkem
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…