Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybízový žmolenkový koláč
Pařížský dort
Mouřeníny
Ořechovo-ananasová buchta
Bulharská trošije (nakládaná zelenina)
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Cuketovo - smetanová omáčka na fusilli
Maminčiny kuřecí závitky
Vláčný makovník / makovec
Houbové ragú s nudlemi
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem