Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Myslivecké knoflíky
Zmrzlinové sendviče
Jahodový koláč
Cizrna na italský způsob II.
Kuřecí v kokosovo-arašídové omáčce
Srnčí maso na smetaně
Pečená zelenina - výborná
Nejlepší sýrová omáčka s brokolicí
Dušené mleté maso se žampióny
Polévka z pečeného květáku
Dršťková z bedel
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Rizoto s kuřetem a liškami
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Houbová omáčka s bramborovými buchtami