Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Templářský dort tmavý
Cibulová šťávička proti kašli
Kuřecí křidélka - ideální na párty
Brambory s kapustou a sýrem - zapečené
Jerky - sušené maso
Barevný fazolový salát (lečo) -…
Pečené smetanové řízky
Bramborovo-žampionová polévka na dva…
Letní salát s mozzarellou
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Minestrone
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Borůvkový cheesecake
Steakový salát s balzamikem
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Ostružinový koláč s broskvemi