Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Buchty s povidly
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Škvarky z domácí pekárny
Zapečené těstoviny s pudinkem
Nejlepší vánoční krůta
Americký koláč s třešněmi a pudingem
Sladký zeleninový salát z paprik,…
Quinoa s houbami ala houbový kuba
Limetkový krém
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek