Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mrkvánky
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kuřecí směs s cuketou
Kakaovo-kokosové muffiny
Cizrna po boloňsku
Lehký těstovinový salát s cherry…
Španělská paella krok za krokem
Dýňová polévka.......Danča
Hráškový prívarok (přívarek)
Rychlá mexická fazolová polévka
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem