Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Párky v listovém těstě
Zeleninový salát se sýrem a šunkou
Játrová nádivka na pekáč
Pleskačky
Mrkvová pomazánka II.
Nádivka do kuřete, kachny, husy a…
Zeleninová česnečka s kroupami
Italská polévka Minestrone Institutu…
Gulášová plec s tymiánem (rozmarýnem)
Voňavé batátové karí
Krémová houbová polévka
Rizoto s kuřetem a liškami
Banánový chlebíček
Dušené bílé zelí
Halloweenské cupcakes
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem
Kaldoun s játrovými knedlíčky