Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Medovník V.
Plněná kuřecí prsa
Rychlá buchta s nemletým mákem
Hrníčkové knedlíky
Brambory na plechu s bylinkami
Palačinky s ovesnými vločkami a jablky
Česnečka pro labužníky
Těstoviny s rajčatovou omáčkou
Tvarohové koblížky s jablky
Trhané vepřové
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…