Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sojčí těstovinový salát
Zapečené brambory s listovým špenátem…
Masové nudličky na zelenině s nudlemi
Jednoduché artyčoky
Kuřecí řízky s klobáskou (v alobalu)
Nakládaný králík se zakysanou…
Luxusní punčák
Česnekovo-zázvorový dip (zálivka)
Květák (brokolice) nejen v sýrovém…
Voňavé batátové karí
Krémová houbová polévka
Rizoto s kuřetem a liškami
Banánový chlebíček
Dušené bílé zelí
Halloweenské cupcakes
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem
Kaldoun s játrovými knedlíčky