Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mojito
Nejjednodušší chleba
Vepřové maso ve vlastní šťávě
Vepřové nudličky zase jinak
Přírodní maso s cuketou - minutka
Medovník z Počernic
Špaldové housky
Babiččina bramborovo-maková bábovka
Kachna s nádivkou - nejen velikonoční
Polévka z pečeného květáku
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Pomazánka z pečeného celeru
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem