Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Roštěnky Esterházy
Vepřová kýta Ježibaba
Brokolicová polévka s vločkami
Tartiflette - pochoutka ze Savojska
Sladká rýže s jahodami
Rychlý jahodový koláč
Francouzský máslový koláč Chinois
Jahodová roláda II. - rychle a chutně
Dušené maso (nejen) na špeku s…
Rychlé karí s květákem a batáty
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čočková polévka se zeleninou
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Mexický hrnec s rýží
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Zimní minestrone
Česnečka
Polévka z červené čočky