Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní česneková pomazánka
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Bulharská trošije (nakládaná zelenina)
Chlebové "lasagne"
Čočka na kyselo - salát
Cuketa s vejci - smaženice
"Paneláková" buchta
Hrubasova vepřová rychlovka
Dušené mleté maso se žampióny
Ostré řízky z krkovice
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Vejmrda
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake