Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Francouzská bramboračka
Špenátové halušky s krůtími kostkami…
Étonnant jablkový koláč
Špekáčky na pivě II.
Kuře na paprice s mrkví
Jablečná přesnídávka (pyré)
Čokoládové croissanty z listového…
Bezlepkový tvarohový mazanec
Chlebová polévka
Quiche s červenou řepou a sýrem
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem