Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Cuketa vynikající
Bavorské vdolečky II.
Bramborovo vajíčková pomazánka
Houbové lasagne
Balkánský listový závin slaný
Kuře pečené na medu a citronu
Dětské tiramisu
Hlíva (bedly, václavky) na smetaně -…
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Kaplická cmunda
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem