Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bryndzové noky
Tvarohové šátečky
Plněné papriky v rajčatové omáčce
Křupavé bramboráky
Nebeská Máňa
Nivovo-česnekoví slimáci
Mleté maso zapečené s bramborem,…
Jahodový dort s tvarohem a želé
Jednoduchý drobenkový jablečný koláč …
Smetanové fleky se zelím
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Řepánky
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek