Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mleté maso s kysaným zelím
Linecké třené cukroví I.
Vepřové na houbách jinak
Zapečené těstoviny se slaninou a…
Šťavnaté kari kuře
Zeleninové těstoviny - bezmasé
Pohankový salát
Rebarborové čatní
Meruňkové čatní s cibulí
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot