Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bílkový chlebíček II.
Vločková pomazánka
Lehká rajská omáčka
Krém / krémová náplň do doutníčků,…
Koláč inspirován tiramisu
Mexická polévka Sopa Tarasca
Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze…
Křehké škvarkové pracny
Krůtí bochánky s okurkovou salsou
Těstoviny s pestem z kadeřávku
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem