Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zabijačkový guláš
Pumpkin Soup - Dýňová polévka
Jednoduchý chleba z kvasnic
Krémová květáková polévka
Cuketa zapečená s Nivou
Margotkové řezy
Kuskus s mletým masem
Domácí kachní paštika
Bylinková krkovice na houbách …
Španělská bramborová polévka
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek