Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapr na černo
Piškotová bábovka II.
Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb
Óbr dort - číslice
Zapékaná kuřecí prsa s ananasem a…
Friulské frico
Cuketovo-čokoládový koláč
Domácí Trdelník
Trhané vepřové
Husí roláda s kaštanovou nádivkou
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou