Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krevety v těstíčku
Koule Raffaelo
Cuketa na medu
Penne quattro formaggi
Zapečené brambory se smetanou a…
Hořčicoví utopenci se zelím
Gulášová plec s tymiánem (rozmarýnem)
Jednoduché švestkovo-makové kynuté…
Bramborovo-ledový salát
Králičí karbanátky s bramborovou kaší
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem