Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Milionová polévka
Fazolky po staročesku
Alfédovy panenky
Skvělé kakaové věnečky
Pečené brambory s anglickou slaninou
Svratecký guláš
Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…
Tvaroh s rakytníkovým pyré
Bylinkové vepřové s bramborem a…
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake