Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jednoduchá domácí paštika
Třešňový koláč II.
Domácí Pribináček
Jehněčí plec pečená
Špagety se špenátovým pestem
Pečené brambory pod slaninou a nivou
Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem
Hermelín / Camembert v listovém těstě
Švestkový crumble
Maďarský guláš
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake