Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Carpaccio z lososa
Makarony zapečené se sýrem a rajčaty
Pumpkin Soup - Dýňová polévka
Metr (šachovnice)
Bramborové pyré s brokolicí
Orientální mrkvová polévka
Kroupový oběd (večeře)
Květák (brokolice) nejen v sýrovém…
Zapečené müsli II.
Mexický hrnec s rýží
Česnečka
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Pečené bramborové lupínky
Kachní paštika
Banánové lívance s kokosem a jablky