Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Oravská kulaša
Staročeský guláš
Bábovka "bleskovka"
Dršťková polévka z vepřových žaludků
Jedlé kaštany - pečené, vařené
Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané…
Bylinková krkovice na houbách …
Filet z candáta se šťouchaným…
Krůtí roláda pečená se švestkami
Srbské rizoto
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros