Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opečené toasty s mozzarellou
Myslivecké knoflíky
Telecí medailonky s parmskou šunkou a…
Čokoládový dort ala Sacher
Francouzské brambory - bez vaření
Kávový dort s kávovou šlehačkou
(nejen) Hořčicové řízky
Hrášková polévka 2
Salát Caprese II
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek